PGM Expert Könyvelés Logó

PGM Expert Igényes könyvelő Szlogen

Könyvelés Budapesten kezdő vállalkozásoknak

Könyvelés Budapesten kezdő vállalkozásoknakPénzügyi tanácsadással azoknak, akik hosszútávon jól működő cégben gondolkodnak

„A Kft.-m alapítása azzal kezdődik, hogy felkeresem az ügyvédet!” -  Ön is így gondolja?

Ma sok vállalkozás bukik meg azért, mert nem elég jó az ötlete, amivel elindulhat. És nagyon sok vállalkozás bukik meg azért, mert a vállalkozó nincs tisztában az alapvető adminisztrációs, gazdasági, adózási és pénzügyi szabályokkal. Honnan is tudnák, hisz kevés könyvelő veszi a fáradtságot, hogy elmagyarázza mindezt! Mi ebben segítünk Önnek, hogy már a kezdet is jól induljon!

Két féle ember létezik. Az egyik a cégalapítás előtt, a másik cégalapítás után konzultál szakemberrel. Ön melyiket képviseli?

Pedig, ha nem tudja, hogy milyen cégformát, Áfa esetében milyen adózási módot érdemes választania; nem tudja melyik milyen előnnyel vagy hátrányokkal jár majd Önnek. Létfontosságú, hogy tisztában legyen a finanszírozási stratégiával!

Hisz a kezdő vállalkozások leggyakoribb hibái nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalkozások harmada nem éri meg az első év véget.

 

Ugye nem hangzik túl jól? De hogyan kezdjen neki?

 

Engedélyek, adózási formák, járulékok, KATA adózás… Kft. vagy Bt. legyen a választás…

Több bevallási és bejelentési kötelezettsége keletkezik egy induló vállalkozásnak, de melyikről mit kell tudni, és hogyan is kezdjen neki…

Mekkora törzstőkével alakuljon meg a Kft.….

Számlázó programot vagy kézi számlát használjon…

Mit jelent az, hogy áfa köteles vagy sem?

Érdemes-e az alanyi adómentességet választani?

 

Sok az információ, a jogi szövegek komplikált változatai. Érthető, hogy a sok információ rengetegében nehezen igazodik ki. Azonban nem az Ön feladata mindezeket előzetes felvilágosítás nélkül tudnia. Ezért vagyunk mi!

 

nzügyi tanácstalanság a vállalkozásindítással kapcsolatban? Segítünk az indulásnál!

A vállalkozói lét alapvető pillére, az alapja a tanulás. Az ember fejleszt, javít, tanul a hibáiból. Kezdő vállalkozásoknak nyújtott könyvelési és tanácsadói szolgáltatásunkkal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy Ön elkerülje a kezdő vállalkozások slágerhibáit és ne kelljen azt mondania: „de én azt hittem minden rendben van”.

Kerülje el velünk a kezdő vállalkozások pénzügyi területen elkövetett típushibáit, és gondolkodjon hosszútávon vállalkozását illetően!

 

Cégalapítás könyvelése - Hogyan járulunk hozzá cége sikeréhez már a kezdetek kezdetén?

A kezdő vállalkozások gyakran úgy érzik, tisztában vannak az üzlet minden apró részletével. Azonban a tapasztalat is azt mutatja, hogy nem így van. Viszont idővel egyre nehezebb újratervezni egy cég működését. Manapság egy jó üzleti terv alapvető minimum egy cég megalapítása előtt, mely nem csak az üzleti és marketing, de a nzügyi stratégiákat is tartalmazza. Nálunk a „cégalapítás könyvelése” többről szól, mint a szokásos papírmunkáról.

 

Könyvelés kezdő vállalkozásoknak - Miért jár jól velünk?

Mert a kezdő vállalkozásoknak nyújtott könyvelési és adózási-, gazdasági-, valamint üzletvezetési tanácsadó szolgáltatásunkkal már az elején tervezhetővé válik a cége működése. Irodánk Budapest, XI. kerületében található, 2007 óta működik magasan kvalifikált kollégákkal.

 

7 mód, amivel biztosítjuk a startup vállalkozások indulásának és későbbi működésének a sikerét

 

Induló vállalkozások támogatása - Segítünk cégformát választani!

Nem tudja, milyen cégformát érdemes választania; valamint azt sem, hogy melyik milyen előnyökkel vagy hátrányokkal jár majd Önnek? Mi lenne Önnek a legmegfelelőbb vállalkozási és adózási forma?

Milyen legyen a tagok részesedésének mértéke? És ott van még a székhely, telephely megválasztása, törzstőke megállapítása, tevékenységi körök bejelentése. Sok apróság, mely buktató tényező is lehet.

Egy jó választás megkönnyítheti, de egy rossz döntés meg is nehezítheti cége jövőbeli működését. Segítünk a választásban!

 

Képbe hozzuk az alapvető adminisztrációs, gazdasági, adózási és pénzügyi szabályokkal.

Ön tisztában van a számlakiállítás menetével? Kerülje el velünk a számlázás buktatóit, tanulja meg, hogyan kell javítani egy elrontott számlát! Segítünk eligazodni a dokumentumok sokaságában; megmutatjuk mely dokumentumokat érdemes megtartani egy esetleges későbbi NAV ellenőrzés miatt, és azt is, hogy mely dokumentumoknak mit kell tartalmazniuk.

 

„Én pénzem”... ”A cégem pénze”- Megmutatjuk, hogyan kezelje cége pénzügyeit

Érthetővé tesszük Önnek, hogy hogyan kezelje cége pénzügyeit; hogyan vegyen ki és tegyen be pénzt abba, anélkül, hogy vagyonosodási vizsgálattal vagy a házipénztár „túl magas” helyzetével kelljen számolnia.

 

Hozzásegítjük cége adminisztrációs rendjének kialakításához

Egy alapvető adminisztrációs rendszer nélkül a káosz és a kapkodás egy NAV ellenőrzéskor szinte borítékolható. Tanácsainkkal segítünk a dokumentumok rendszerezésében, melyre akkor is szüksége lesz, ha adminisztrátort alkalmaz cége dokumentumainak kezelésére.

Legyen tisztában az adminisztrációval, hisz az esetleges bírságot Ön fogja kifizetni és nem az alkalmazottja.

 

Alkalmazottak foglalkoztatása - Ön tisztában van a szükséges dokumentumokkal?

Foglalkoztatás módja, munkaidőkeret, túlórák díjazása, munkavédelmi szabályok…

Ön mennyire látja át a foglalkoztatás részleteit?

Kezdő vállalkozásoknak nyújtott adózási-, gazdasági-, valamint üzletvezetési tanácsaink között megismerheti a foglalkoztatás szabályait is. Megmutatjuk Önnek, hogyan kell munkaszerződést írni, és hogy a munkaidő nyilvántartáson mit kell feltüntetni. A szükséges papírok, szerződések, nyilvántartások vezetésével és meglétével kapcsolatos szabályokat érthetően magyarázzuk el, hogy Ön a gyakorlatban már könnyedén megvalósíthassa azokat.

 

Hozzásegítjük ahhoz, hogy tervezhetővé váljon a jövője!

Olyan könyvelőre, adótanácsadó és pénzügyi szakember munkájára vágyik, aki érthetően – ha szükséges, „konyhanyelven” - magyarázza el cége gazdasági tevékenységeit? Szeretné végre megérteni az ok okozati összefüggéseket az adózás rejtelmeiben?

Szeretné, ha tervezhetővé válna a jövője?  Kerülje el velünk, hogy irreális célokat tűzzön ki a jövőre nézve! Tanulja meg velünk érzelmezni – minimális alapismerettel - a főkönyvet az eredménykimutatásokat!

 

Nem csak a könyvelője, de üzleti coach-ja leszünk!

Vállalkozása elindítása után nálunk a könyvelés nem CSAK a számlák lekönyvelését, a bevallások beküldését, a bérszámfejtés elkészítését fogja majd jelenti. Feladataink túlmutatnak az előírt határidőre történő jogszabályi adatszolgáltatásokon, a különböző bevallások benyújtásán. Üzleti coach-ja is leszünk.

Igény esetén meghatározott időközönként fogjuk Önt tájékoztatni a pénztár állásáról, az esetleges rendezetlen vevőkről, szállítókról, az aktuális eredményekről és a várható adókról valamint a legális költségcsökkentő lehetőségekről.

 

Konzultáljon szakemberrel, mielőtt bármibe is belekezdene, hogy már az elején tervezhetővé váljon a cége működése! Mi nem csak a könyvelője, de adó- és pénzügyi tanácsadója, üzleti mentora is leszünk; Önnek, az újdonsült cégvezetőnek. Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma! Tudjon meg többet könyvelési szolgáltatásunkról itt.