PGM Expert Könyvelés Logó

PGM Expert Igényes könyvelő Szlogen

Rólunk

Goór Mónikának hívnak. A PGM Expert könyvelő- és adótanácsadó irodám a 2007-es megalapítása óta a problémamegoldást tekinti fókuszpontnak.

Fontosnak tartjuk, hogy egy vállalkozás a kezdetektől közérthető módon tájékozódhasson a lehetőségeiről, és felkészülten vágjon neki céljai megvalósításának.

 

Munkánk túlmutat az előírt határidőre történő jogszabályi adatszolgáltatások, bevallások benyújtásán. Ügyfélcentrikus gondolkodásmódunk mutatkozik meg abban is, hogy tanácsainkkal, magyarázatainkkal, konzultációkkal folyamatosan segítjük a ügyfeleinket a vállalkozásuk vezetésében.

  • Rendszeres tájékoztatóleveleket küldünk ki ügyfeleinknek az aktuális jogszabály vagy adózási változásokról, hétköznapi példákkal szemléltetve.
  • A számviteli, adózási szabályokat mindig „érthető nyelvre” fordítjuk le. Azért, hogy a tárgyilagos jogszabályi információkból érthető magyarázat szülessen.
  • Már az elején segítünk választani a vállalkozási formák és adózási módok közül. Tanácsokat adunk a számlázási kérdéseket illetően.
  • A könyvelési munka során rendszeres telefonhívást vagy e-mailt kezdeményezünk, amelyben tisztázzuk a kérdéses ügyleteket.
  • Felhívjuk a figyelmet a szükséges szerződésmódosításokra, egyéb gazdasági folyamatok átalakítására és az új jogszabályváltozás miatti adóterhek várható növekedésére vagy azok csökkenésére.
  • Előre meghatározott időpontokra riportokat készítünk a cégvezetés részére.

 

Rólam

A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán diplomáztam majd regisztrált mérlegképes könyvelő, később adótanácsadó lettem. Önálló vállalkozóként 2007 óta foglalkozom mikro-, kis- és középvállalkozások könyvelésével, adó- és üzletvezetési tanácsadással.

Családias hangulatú irodánkban olyan munkatársak alkotják a csapatomat, akikben megbízom és a rájuk szabott feladatokat önállóan és magas szakmai tudással tudják képviselni.

De egyikünk sem favorizálja a „tömegkönyvelést” és a futószalagszerű munkát.  Arra törekszünk, hogy sose legyünk túlterhelve; hiszen így biztosíthatjuk csak, hogy mindig időben, precízen, határidőket betartva végezzük el a munkát.

Annak érdekében, hogy rendszeresen tájékoztatni tudjuk Önt, folyamatos továbbképzésekre járunk, rendszeres látogatói vagyunk a számviteli- és adókonferenciáknak, továbbá adózási szaklapok rendszeres előfizetői vagyunk.

 

Irodánk frekventált környezetben, Budapest, XI. kerületében, jól megközelíthető helyen található, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Azt valljuk, hogy egy könyvelő munkája nem csak abból áll, hogy lekönyveli a bizonylatokat, beküldi a bevallásokat és elvégzi a bérszámfejtést, ez annál sokkal több. Olyan komplex üzleti támogatást kell nyújtanunk, amely következtében egy adott cég élete kiszámíthatóvá, tervezhetővé válik.

Azért, hogy minden ügyfelünk bizalommal hívhasson fel, ha a telefonhoz nyúl.

Goór Mónika
ügyvezető